B's stopt ermee

Met ingang van 1 april 2015 stopt B's BeautySpot voorgoed. Het aangeboden krijgen van een andere baan maakt dat er weinig of geen tijd meer zal zijn voor de afspraken met de klant, het schoonmaken en het attractief maken van de salon, de inkoop, de administratie, trainingen en het bijhouden van alle social media (inclusief deze website). Geen makkelijke beslissing, maar een enorme uitdaging en kans op ander vlak.

 

Ik dank alle klanten voor hun vertrouwen in mij en mijn kunnen, de gezellige praatjes over van alles en nog wat, de inspiratie die zij mij gaven, het promoten van mijn salon bij vrienden & kennissen, de blije gezichten na een behandeling, de enthousiaste reacties over de salon, de website of over de ingekochte collectie.

 

Ik zal jullie enorm missen.

Brenda

Unknown Nieuw
 

Ingekorte website

Op dit moment is de website al enorm afgeslankt ten aanzien van de vorige versie. Dit voor klanten die nog een cadeaubon of Social Deal hebben uitstaan, zodat zij zich nog kunnen voorzien van allerlei informatie.

 

Per 1 april a.s. zal de gehele website uit de lucht gaan.

B s Allover Model Nieuw
 

logos

Wie zijn wij

B's BeautySpot is een salon met verschillende soorten beautybehandelingen. We zijn heel eigentijds en houden de trends goed in de gaten. Wij willen uw natuurlijke schoonheid benadrukken en doen niets wat uw lichaam schade kan toebrengen. Werken doen we volgens de voorgeschreven hygiëne. We werken met de beste merken welke door vele (on)bekende beautyliefhebbers wereldwijd worden gebruikt.

Info